Met goed onderhoud geniet 
 u langer van uw zwembad

Wij leggen niet alleen uw nieuwe zwembad aan maar verzorgen wanneer gewenst ook het onderhoud van uw nieuw aangelegde zwembad. Want om jarenlang te kunnen genieten van uw eigen wellnessbad is goed onderhoud noodzakelijk.

 

Waterbehandeling

De kwaliteit van het zwembadwater is van groot belang omdat je hier in moet zwemmen. Om deze reden gebruiken we de beste producten die het zwembadwater meten en doseren. We leveren systemen die volautomatisch de waarden in het water op peil houden. Wanneer u dat wenst kan dit ook handmatig bijgehouden worden.

 

Wellnessconstructions is dan ook leverancier van Bayrol meet en regel techniek.

Bayrol is een Duits kwaliteits merk dat garant staat voor zijn producten en garandeerdt dan ook  zwembadwater met perfecte waarden. Of het nu om een
chloor- of zoutsysteem gaat.

 

Filterinstallaties

De filterinstallatie is het hart van uw schone zwembad. Wanneer u hier op bezuinigd is dat garantie voor problemen in de toekomst. Wanneer het dus gaat om een filterinstallatie dan werken wij met pompen van Speck en filters van Astral. Dit omdat deze merken zich door de jaren heen bewezen hebben als de meest betrouwbare en onderhoudsvriendelijke partners op dit gebied.

 

Ook kunnen we alle producten leveren die te maken hebben met de zuivering van het zwembad. Van schepnet tot volautomatische stofzuiger. We hebben het allemaal.

 

Voor meer vragen over het onderhoud van uw zwembad
kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Wellness Constructions

Luisenring 45, D-52538 Gangelt M-NL +31 (0)6 553 032 43 M-DE +49 (0) 17 466 433 25 info@wellnessconstructions.com